Бомба: Ето защо бременната Алекс Раева крие мъжа си! (още подробности)

Бомба: Ето защо бременната Алекс Раева крие мъжа си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Раева упорито крие половинката в живота си!

Алекс Раева крие мъжа си и няма никакво намерение да го показва. Певицата е категорична, че няма да разкрие кой е таткото на първото й дете.

Алекс Раева

Алекс Раева не иска никой да се рови в личния й живот

„Човекът до мен няма нищо общо с музиката”, казва още певицата. И допълва, че тъй като не е публична личност, не смята, че трябва да го подлага на подобни изпитания, пише вестник „България днес”.

Иначе изпълнителката е безкрайно щастлива от връзката им. И откровено признава, че чак сега е осъзнала какво е да искаш да изживееш живота си с някого и само с него.

„Чувството е прекрасно, дори когато си изял шамарите от живота. След Дончо не допусках любовта да ме докосне. Това са едни бариери, които самият ти не виждаш.

С новата любов се срещнахме на лодка в морето, на която не исках да ходя. Наистина бях уморена, но отидох и резултатът е налице”, споделя за новия период в живота си чаровната Алекс Раева.

Както знаем, изпълнителката преди доста години беше сгодена и за Слави Трифонов, с когото изживя голяма любов. Двамата обаче така и не стигнаха до нещо по-сериозно, камо ли до сватба и дете, заради отдадеността на Дългия към работата.

Днес Алекс Раева е наясно, че така е трябвало да се случи, за да открие истинския мъж за себе си. Желаем й много щастие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар