Ирина Тенчева се чувства благословена! Получи най-големия подарък на празника

Ирина Тенчева се чувства благословена! Получи най-големия подарък на празника
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева се чувства благословена!

Ирина Тенчева отпразнува имен ден на 5-ти май. Половинката на продуцента Иван Христов получи най-големия подарък. И това е посещението на папа Франциск.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева е много щастлива

Ето какво призна съпругата на Иван Христов:

„Св. мчца Ирина. Обичам 5 май повече от рождения си ден. А днес получих най-прекрасния подарък – посещението на папа Франциск – урок по любов и надежда!

Не изпитвам респект пред всички облечени в расо и “вяра” “професионални проповедници” … (може би за това особен принос имат невдъхновяващите срещи с представители на българската църква… дълга тема).

Но тези харизма и усмивка, това човеколюбие и благост, които струят от този човек…! Не можах да откъсна очи от телевизионния екран!

А накрая и историята на малкия Емануеле, който се разплака на микрофона, когато му дадоха възможност да зададе важен въпрос.

Папа Франциск го извика при себе си и му каза да го попита тихо, “на ухо” (Емануеле беше загубил наскоро баща си и искаше да знае дали той е в Рая щом приживе е бил атеист, но е кръстил и четирите си деца)…

Душата ми ликува от прежияването, на което се насладих благодарение и на брилянтната работа на екипа на @official.btv Благодаря ви! Имаме огромна нужда от човеколюбци, които да говорят на езика на времето ни:

“Пред опитите от провала, от скръбта и дори от факта, че нещата не са такива, както се надяваме, се явява винаги едно фино и опасно изкушение, което подтиква към обезсърчение и отчаяние.

Това е психологията на гробницата, оцветяваща всичко с цветовете на примирението, привързвайки ни към сладникавата тъга, която като молец разяжда всяка надежда.

Така се развива най-голямата заплаха, която може да се вкорени в лоното на една общност: Сивият житейски прагматизъм, в който привидно всичко върви нормално, но в действителност вярата се изчерпва и дегенерира в дребнавост”.

Благодаря на всички за хубавите пожелния! Душата (и очите) ми са пълни“, заяви Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Ирина Тенчева се чувства благословена! Получи най-големия подарък на празника”

 1. с.петрова

  май 08. 2019

  тази г-жа ирина тенчева е толкова лицемерна, притворна и неестествена! фейсбукът й пълен само с лайкове? не може човек да й напише един пост? има само LIKE и SHARE? то не би сърчица, лайкове, прехласвания по изкуствените й излияния. как само се прехласва по папата. една напудрена жена с невъзможни претенции да е последна инстанция по всички въпроси. спомням си как мачкаше горката кака лара във вип брадъра

 2. до Stela Petrova

  май 10. 2019

  Ти чий търсиш на стената на Ирина ? Ще се пръснеш от злоба!

 3. С.петрова

  май 11. 2019

  не съм стела петрова, но това няма никакво значение. любопитна съм и чета най-различни неща по най-различни теми и коментирам някои от тях. за съжаление не мога да ида на стената на ирина защото тя се е застраховала?! и защо? защото сигурно нямаше да й харесат коментарите на много хора. на стената й има само SHARE и LIKE и NO COMMENT? не би целувчици и сърчица и сълзливи и сладникави поздравления и благодарности! неестествена, горделива, отнася се с презрение към другите.неестествена, притворна, префърцунена! и ужасно смешна и жалка във вип брадъра, и зрителите я наказахал а колко беше неприятна и в един друг формат – най- добрата майка? уф, направо да му се доповръща на човек!
  а ако беше попрочела малко повече щеше да разбере, че папата, по когото се прехласва, не е толкова благочестив както го мисли. по времето на военната хунта в аржентина,т.е., времето на „ескадроните на смъртта“ е предавал свои колеги кардинали от опозицията на тогавашния диктатор хорхе видела, които са били екзекутирани. и тогавашният кардинал хорхе мария берголид (настоящият папа!) е бил съден от роднини на екзекутираните.
  толкова за госпожа ирина тенчева! повече няма какво да добавя, само отговорих на въпроса на горния пост.

 4. хм

  май 11. 2019

  Сега проверих, Профилът на Ирина е достъпен, ограничила е коментарите Естествено, само публичните.Приятелите имат достъп. И защо трябва да допуска всякаква паплач като С., Стела, Вихра или друга Петрова да и цапа стената с простотия и непоискано мнение?Харесвам я и я намирам за одухотворена, красива и интелигентна личност.
  Всеки може да се прехласва по когото си иска, както и да повръща от когото си иска.Не се спряхте толкова години…

 5. петя

  май 16. 2019

  Госпожо ХМ…И аз съм ХМммм….относно вашето мнение

 6. до Петя

  май 17. 2019

  Господин съм, госпожо Петя и го местя относно вашето мнение.

 7. с.петрова

  май 17. 2019

  аз не мога да кажа, че го местя, но продължавам да твърдя, че след като фб е свободна територия всеки може да наднича навсякъде и свободно да изказва мнението си. а дълбоко неуважаваната от мен лицемерна г-жа тенчева явно обича да й пращат целувчици, лайкове, прегръдчици, сърчица и тем подобни глупотевини срещу сладникавите й приказки и рецептички за сладкишчици за 3 минути за кафе с приятелки и прочие дивотии…
  а иначе си спомням колко беше фалшива и в предаването за най-добрата майка, боже господи…., чудя се как не можете да разберете притворството й зад благата й усмивка. а помните ли участието й в просташкото предаване вип, или каквото и там да беше името на брадъра? тогава миглена ангелова, която до този момент не харесвах, разказа играта на същата тази притворна ирини, просто й показа какво представлява. който разбрал, разбрал.

 8. изабел

  май 21. 2019

  Ирина, красива, умна, щастлива! Дрънкайте си, колкото си щете!Не и пречите, като гледам!

Добавете коментар