Живот си живее: Майката на Марешки пие кафе с 24-каратово злато в Дубай! (виж тук)

Живот си живее: Майката на Марешки пие кафе с 24-каратово злато в Дубай! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Майката на Марешки живот си живее в Дубай!

Майката на Веселин Марешки и през тази година не пропусна традиционния си екзотичен воаяж. Изпълнителката на стари градски песни Веска Марешка имаше възможността да се потопи в лукса на Дубай.

Марешки

Марешки угажда за всичко на семейството си

Арабската страна родителката на лидера на „Воля“ посети в компанията на свои близки. Най-любопитни за нея не се оказали пясъчните плажове с палми, а блясъкът на небостъргачите. Музеят на „Ферари“, Градината на чудесата, както и една от най-големите джамии в Арабския свят. Намираща се в съседното на Дубай емирство – Абу Даби.

За посещението си там Веска се издокарала с черно фередже, тъй като мюсюлманските традиции задължават дори туристките от женски пол да уважават заповедите на корана.

Майката на Марешки не пестяла средства и се поглезила както със скъпи покупки, така и с разточителни обеди и вечери, пише Ретро.

Варненката дори се отбила в ресторанта на може би най-известния хотел в света – „Бурж ал Араб“, където се възползвала от последната изненада за платежоспособните гости на комплекса – кафе и торта, поръсени с истинско 24-каратово злато.

Цената на чаша от снобарската топла напитка се равнява на близо 70 лева, а на парче от тортата – почти на 100. Веска обаче не се стискала, а после споделила задоволството си от приятната почерпка във фейсбук, където написа:

„Кафе със златен прашец на много специално място. За пръв ми се случва в живота. Пожелавам го на всички!“

Припомняме, че като любящ син Марешки всяка година възнаграждава майка си с далечен воаяж. Този път екскурзията й му излязла по-евтино – само около 2000 лева, докато през минала година се бръкнал почти с 5 бона.

През 2018 г. политикът сбъдна мечтата на Веска да види на живо Малдивите. На самотен остров певицата изкара 2 седмици, къпейки се в 5-звезден лукс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Живот си живее: Майката на Марешки пие кафе с 24-каратово злато в Дубай! (виж тук)”

  1. момо

    май 08. 2019

    Замислих се за цената на отпадъчните й продукти?

Добавете коментар