Майката на Марешки живот си живее в Дубай!Майката на Веселин Марешки и

през тази година не пропусна традиционния си екзотичен воаяж. Изпълнителката на стари градски песни Веска Марешка имаше възможността да се потопи в лукса на Дубай. [caption id="attachment_425420" align="alignright" width="300"]Марешки Марешки угажда за всичко на семейството си[/caption] Арабската страна родителката на лидера на „Воля“ посети в компанията на свои близки. Най-любопитни за нея не се оказали пясъчните плажове с палми, а блясъкът на небостъргачите. Музеят на „Ферари“, Градината на чудесата, както и една от най-големите джамии в Арабския свят. Намираща се в съседното на Дубай емирство – Абу Даби. За посещението си там Веска се издокарала с черно фередже, тъй като мюсюлманските традиции задължават дори туристките от женски пол да уважават заповедите на корана. Майката на Марешки не пестяла средства и се поглезила както със скъпи покупки, така и с разточителни обеди и вечери, пише Ретро.

Варненката дори се отбила в ресторанта на може би най-известния хотел в света – „Бурж ал Араб“, където се възползвала от последната изненада за платежоспособните гости на комплекса – кафе и торта, поръсени с истинско 24-каратово злато.

Цената на чаша от снобарската топла напитка се равнява на близо 70 лева, а на парче от тортата – почти на 100. Веска обаче не се стискала, а после споделила задоволството си от приятната почерпка във фейсбук, където написа: „Кафе със златен прашец на много специално място. За пръв ми се случва в живота. Пожелавам го на всички!“ Припомняме, че като любящ син Марешки всяка година възнаграждава майка си с далечен воаяж. Този път екскурзията й му излязла по-евтино – само около 2000 лева, докато през минала година се бръкнал почти с 5 бона. През 2018 г. политикът сбъдна мечтата на Веска да види на живо Малдивите. На самотен остров певицата изкара 2 седмици, къпейки се в 5-звезден лукс.