Цеци Красимирова се измъчи докрай (Паниката я обзе напълно-виж още)

Цеци Красимирова се измъчи докрай (Паниката я обзе напълно-виж още)
Гласувайте за статията

Цеци Красимирова се измъчи докрай

Цеци Красимирова е в трескава паника. Миската е в това състояние, защото е в пред сватбена еуфория.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова е в предсватбена треска

Екзотичната красавица почти не спи, защото изпипва всичко до най-малките детайли, пише „България Днес”.

Местните вестници в Каталуния определиха сватбата на Цеци Красимирова с американският мултимилионер Майкъл Струмейтис като едно от най-бляскавите събития за тази година в Барселона.

Суперскъпото тържество, което по предварителни изчисления ще надмине един милион долара, ще се проведе в старинен замък в Каталуния.

В Барселона се очаква да дойдат гости от цял свят – предимно партньори на младоженеца, който има бизнес империя с производство на марихуана за медицински цели.

Цеци има цяла армия от сватбени агенти, с които всеки ден репетира сценария на тържеството.

Роклята на булката се шие повече от месец от родната дизайнерка Евгения Борисова. За добрата й форма се е заел бившият наставник на националния отбор по бокс Палми Ранчев.

За музикалната програма ще се грижат родни и американски поп звезди. Изненадата за гостите ще е звезда от световна величина, чието име засега остава в тайна.

Бъдещият младоженец е обещал приказна сватба на своята избраница. И освен всички глезотии, направени са и специални фланелки с имената на новобрачните партньори.

В Барселона вече са пристигнали сестрата и майката на булката. Близки приятелки на Цеци Красимирова издават, че тя е нервна и напрегната и много развълнувана от предстоящото събитие.

Междувременно стана ясно, че шаферка на сватбата ще бъде дъщерята на Цеци Красимирова-Джудит.

39-годишният модел ражда дъщеря си, когато е на 18 години. Тя е плод от любовта й с първия й мъж Данчо Георгиев, който е с 12 години по-голям от нея.Двамата живеят заедно 5 години, но не стигат до венчило.

Те запазват добрите си отношения и Данчо винаги се грижи за дъщеря си, въпреки че е женен и има и друго дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар