Гринго на Софи Маринова се оказа супер палав! (Феновете не могат да познаят любимката си)

Гринго на Софи Маринова се оказа супер палав! (Феновете не могат да познаят любимката си)
Гласувайте за статията

Гринго на Софи Маринова се оказа супер палав

Софи Маринова се носи на крилете на любовта, след като узакони връзката си с Гринго.

А по-младият от нея Тодор Давидов, по-известен като Гринго, топи талията на съпругата си с креватна гимнастика.

Софи Маринова

Гринго стопи Софи Маринова със секс

А последната снимка доказва, че Гринго и Софка изживяват ренесанс на чувствата си. В началото на връзката си между ромската перла и здравенякът имаше търкания, които се засилиха след като Гринго влезе в затвора.

Той отиде зад решетките заради рекет и заплахи за смърт на айтоски бизнесмен.

Въпреки известни колебания, влюбената Софка не го изостави и двамата все пак стигнаха до олтаря.

Бъдещите младоженци вдигнаха пищна сватба през февруари в столичен елитен ресторант, на която поканиха 400 колеги, близки, роднини и приятели.

След като подписаха в гражданското, родителите на Софи Маринова дадоха на зет си купчина пари, в духа на ромската традиция.

Гласовитката добре се грижи за майка си и татко си, а те успяват да заделят някой лев за този специален ден.Майката и таткото на Гринго също се отсрамиха, като дариха на булката пари и злато.

И с днешна дата ефектът от щастието и бурните креватни хватки е поразителен. Защото Софка е неузнаваема! А феновете са във възторг от видимото преобразяване на любимката си.

Софи Маринова не само е видимо отслабнала. 43-годишната изпълнителка очевадно младее, пише Пик.А новата й фризура с къса коса вкарва фолкаджийката директно в отбора на 30-годишните.

През май месец Софи Маринова заминава на турне в Америка. С нея ще пътуват съпруга й Гринго и сина й Лоренцо. Семейството ще посети и Канада, а това ще е втори меден месец за влюбените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар