Сериозен удар за Годжи: Не стига, че „Шоуто на Слави“ изчезва, ами…

Сериозен удар за Годжи: Не стига, че „Шоуто на Слави“ изчезва, ами…
3 (60%) 1 vote

Годжи е с много задължения, които все по-трудно ще плаща, тъй като скоро няма да има сигурната от „Шоуто на Слави“ заплата!

С неплатени данъци и дългове към банки за стотици хиляди левове се оказа звездата от „Шоуто на Слави“ Георги Милчев – Годжи, научи HotArena.

Годжи

Годжи го закъса

Според документи, публикувани в търговския регистър, задълженията му започват да се трупат през 2013 г. След неуспешни опити на НАП да си събере парите следва завеждане на дела и намеса на съдебен изпълнител. Следващата стъпка е запор на фирмите и имуществото и продажба, но дали ще се стигне до тази стъпка не е ясно.

„България Днес“ го потърси за коментар.

„Абе я си…“ тросна се кисело Годжи и затвори телефона, след като чу въпроса за запорираните му сметки.

Последният запор е от 2017-а. Повод е голям него стар кредит към банка. През годините той не урежда отношенията си с банката, която прехвърля задължението на колекторска фирма и така сумата набъбва до 226 415,46 лв. В нея влизат 200 бона кредит, натрупани лихви и такси. Отделно на НАП, човекът на Слави дължи 77 646 лв. главница и 31 674 лихви. Отделно има запор върху две фирми на Годжи за 37 772 лева и впечатляващите 339 789 лева.

Скоро положението за китариста ще стане още по-тежко. От август той ще остане без заплатата си в „Шоуто на Слави“, което ще спре своето излъчване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар