Новата на Ники Илиев слага в малкия си джоб Саня!

Новата на Ники Илиев слага в малкия си джоб Саня!
Гласувайте за статията

Новата муза на Ники Илиев е красива брюнетка, с 10 години по-млада от бившата му съпруга Саня Борисова, научи HotArena.

Това е актрисата Евелин Костова. Тя ще бъде звезда в най-новия филм, който русокосият бивш манекен снима в Пловдив. Това е първата лента на Ники, в която Саня няма да участва.

Ники Илиев и Саня Борисова

Евелин Костова замести Саня в леглото на Ники Илиев

Още през март Илиев обяви, че прави кастинг за централна роля в проекта, по който работи заедно с журналиста от Нова тв Богомил Грозев, колегата си Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева. Той уточни, че кандидатките трябва да са млади, а по подразбиране стана ясно, че е нужно да бъдат и красиви, писа „Уикенд“.

Най-подходяща за ролята се оказала завършилата НАТФИЗ едва преди 3 години Евелин Костова. Говори се, че 37-годишният режисьор имал към нея не само професионални, но и чисто лични предпочитания. А фактът, че я взима като главна героиня вместо Саня, се смята за сигурен знак, че повече от година след раздялата с Борисова той най-после окончателно я е загърбил.

Евелин се оказала не само красива, но и много умна, талантлива и сериозна. По информация на „Уикенд”, Костова е била любимата ученичка на Стефан Данаилов от последния му клас, завършил НАТФИЗ към момента. Лично Ламбо я препоръчал за щатно място в театър „Българска армия” след като Радина Кърджилова напуснала, за да отиде в Народния. Освен това Евелин има сериозен опит в цели три тв сериала, единият от които е хитовият „Столичани в повече”.

Проблемът на Ники Илиев бил, че когато се запознали, младата колежка имала сериозно гадже – колега от театъра в Перник, където е родена. Поне привидно тя не давала вид, че смята да се разделя с него. Но това не би го спряло.

Освен любимката на Ламбо, в новия филм на Ники Илиев, който е с работно заглавие „Завръщане”, участват още Диляна Попова, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Новата на Ники Илиев слага в малкия си джоб Саня!”

 1. Az

  май 09. 2019

  Не че нещо, не я знам тая новата. Но на тази снимка тук направо плаши – ужасно грозна

 2. Чичак

  юни 22. 2019

  Тази актриса е с обикновена визия.Ние си мислим,че актрисите са поне хубави.Няма го аристократизъм на Саня,впечатляващото лице и тяло.Не е от значение откъде е и на колко години.Тя е манекен.

 3. Чичак

  юни 22. 2019

  Поредната некрасива актриса.Няма го аристократизмът на Саня,на колкото години и да е.

Добавете коментар