Йорданка Христова прости на дъщеря си

Йорданка Христова прости на дъщеря си
Гласувайте за статията

Певицата Йорданка Христова и Ивана се сдобриха, след като дълго време даже не си говореха. Днес двете отново са близки, както бяха преди години!

Йорданка Христова и дъщеря й Ивана отново поддържат близки отношения, научи HotArena. Те са били засечени заедно, което говори за затопляне на отношенията им.

Йорданка Христова и Ивана

Йорданка Христова прости на Ивана

Доскоро естрадната звезда беше сърдита на щерка си, че отново се върнала при бившата си любовница Камелия, която я опозори пред цяла България с изневерите си.

Певицата неведнъж е признавала, че не се срамува от сексуалната ориентация на наследничката си, но й се ядосала, че повторно прибрала бившата си приятелка, която запознати твърдят, че само я използвала.

Известно време Ивана и Камелия непрекъснато пътуваха в провинцията, за да не се мярат пред очите на звездата, но напоследък Йорданка била по-благосклонна към любовта им.

Христова бе засечена от фотографите на „Ретро“ засякоха певицата в цветарски магазин, откъдето си е тръгнала със симпатична кошница с цветя. Отправила се към дома на дъщеря си. Ивана я посрещнала още на улицата и побързала да й помогне да си отвори вратата на автомобила, дегизирана с шапка и слънчеви очила. Тя бързо пое подаръците и хукна към входната врата, докато майка й паркираше колата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар