Цирк: Сега пък Маги Халваджиян заема мястото на Слави

Цирк: Сега пък Маги Халваджиян заема мястото на Слави
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян иска да се премести в bTV, където скоро няма да го има основния му конкурент Слави Трифонов!

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на сключване на договор с Би Ти Ви за ново предаване, което да се излъчва на мястото на „Шоуто на Слави”, разбра Hotnews.bg.

Маги Халваджиян и Слави

Маги Халваджиян и Слави Трифонов си разменят местата

Не става дума обаче за подновяване излъчването на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година. Маги Халваджиян е предложил концепция за вечерно ток шоу с гости и балет, което има всички шансове да започне от есента.

Промото на новото предаване било заснето още преди седмици и показано на шефовете на първата частна телевизия, които го приели с интерес. След като самият Слави Трифонов обяви, че напуска Би Ти Ви-заявление, което повтаря във всяко предаване от 6 май насам, в програмната схема на медията зейва дупка, която Халваджиян има всички шансове да заеме.

Засега обаче „Господари на ефира” остава само като сайт и за излъчването му по Би Ти Ви въобще не се говори, признаха пред Hotnews.bg телевизионери. Халваджиян е готов и с друг проект, който също ще предложи на първата частна медия, за който Hotnews.bg също ще напише.

Преди ден пък се появи информация, че Слави Трифонов ще се премести в Нова телевизия. Така двамата основни тв продуцента у нас ще разменят местата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар