Антон Хекимян е сам, а бившата му живее с лекаря на годината!

Антон Хекимян е сам, а бившата му живее с лекаря на годината!
1 (20%) 1 vote

Антон Хекимян вече няма никакъв шанс да си върне Василева Гръбчева!

Любовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в миналото.

Антон Хекимян и Василена Гръбчева

Бившата на Антон Хекимян заби дори по-изгодна партия

Докато някои се надяваха, че двамата рано или късно ще се съберат, лъчезарната журналистка от „Нова телевизия“ вече е сериозно обвързана с друг и не иска и да поглежда назад.

Този път усмихнатата блондинка не се е обвързала с колега журналист, а с доктор. Новата изгора на Василена се казва Асен Цеков и е сред младите надежди на българската медицина. Асен е неврохирург и работи в една от най-големите частни болници у нас, а миналата година е бил награден с грамота за „Млад лекар на годината“, пише „Галерия“.

С Гръбчева се запознават край хобито му – карането на мотор. Младият доктор е част от „Софийски мотористи“ и като член на групата се занимава с организацията на различни благотворителни събития. На едно от тях пламва и любовта му с бившето гадже на Хекимян.

Любовта им пламва скорострелно и скоро заживяват заедно. Семейството му я одобрява напълно. Младата двойка прекара последния Великден заедно в усамотен хотел в Гърция. Василена също е представила Асен на родителите си и на колегите си в телевизията.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар