Ето как Стефан Илчев е попаднал в „Като две капки вода“!

Ето как Стефан Илчев е попаднал в „Като две капки вода“!
3 (60%) 2 votes

Стефан Илчев е бил избран за „Капките“ благодарение на човек, който е ходатайствал за него!

Изпълнителят Стефан Илчев дължи мястото си в шоуто „Като две капки вода“ на Деляна Маринова-Джуджи – пише в. „Уикенд“. Именно близката приятелка на Гала препоръчала момчето чудо на родните имитации като участник в хитовото предаване на Нова тв – отбелязва изданието.

Стефан Илчев

Стефан Илчев уреден от Джуджи

Джуджи се запознала със Стефан в един от столичните пиано барове, където изпълнителят работел и от време на време влизал в успешните имитации на любимата си Лили Иванова, за да забавлява гостите. С тези „превъплъщения“ той открай време е популярен в шоу средите. Като чула как добре се справя, Джуджи решила, че трябва да покаже своето откритие на шефа на „Капките“ Маги Халваджиян.

Самата тя, чатар да няма талант нито за имитиране, нито за пеене, нито за танцуване, преди време е участвала в шоуто, макар и да не може да се похвали с особени успехи в него. Затова пък за Стефан Илчев била сигурна, че ще се справи и не се поколебала да го препоръча на продуцента.

Още на старта на актуалния сезон на „Капките“ Маги призна, че е видял Стефан за първи път в столичен пиано бар и веднага решил, че е идеален за предаването му. Преценката на Джуджи за таланта на изпълнителя явно е била правилна, защото за броени седмици певецът се превърна в любимец на зрителите – коментира изданието.

Източник: Kliuki.ws

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар