Ето какво ще се случи с хората на Слави след края на шоуто!

Ето какво ще се случи с хората на Слави след края на шоуто!
5 (100%) 1 vote

Екипът на Слави Трифонов ще се разцепи и всеки ще поеме по своя път, а някои дори ще спрат да работят. Дългия обаче няма да се лиши от услугите на всичките си подчинени.

Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след края на „Шоуто на Слави“, твърди „България Днес“, позовавайки се на сигурни източници.

Слави Трифонов

Слави Трифонов поема по нов път

Това означава, че екипът на Дългия ще продължи да получава заплати и след 31 юли. Поне за известно време. Трифонов е поел обещание да продуцира няколко песни на Борис Солтарийски и гъмзата.

Въпреки обещанията голяма част от екипа са притеснени, защото са наясно, че в един момент ще трябва да си търсят нова работа. Какъвто и проект да захване Дългия, плътно до него със сигурност ще остане Евгени Димитров. Маестрото фигурира и в съвета на директорите на „Седем осми“ и е дясна ръка на Слави не само в музикалните проекти.

Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Годжи и Краси Радков ще основат своя фирма и ще се изхранват от участия по дискотеки и частни партита. Изолиран от групата е Гъмзата, за когото не се знае какво ще прави.

Едно е сигурно, краят на шоуто ще изпрати балерините от балета „Магаданс“ св пенсия. Това е балет създаден специално за шоуто, те не поемат други ангажименти. Освен това голяма част от тях са вече майки, сред които жените на Гъмзата и Маестрото. Останалите момичета също са семейни и обмислят да се посветят на майчинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар