Неповторимата Клаудия !

Неповторимата Клаудия !
Гласувайте за статията

Неповторимата Клаудия Шифър, красавица, която ще остави следа за години напред. Клаудия става част от модата случайно, още на 17 години. Но блондинката има силно присъствие над 30 години в модния бранш и със сигурност има усет към модерното.

Бриджитъ Бардо – млада

Но освен, че е красива, Клаудия успява да се откъсне от сравнението с легендарната Бриджит Бардо, да, те имат прилики, но Шифер се утвърждава със своя стил и облик.

 

 

 

Елегантна и сдържана, Клаудия разбира от мода, но и в ежедневието и професионално обича да подчертава своите лични предпочитания и наклонности.

Клаудия Шифер

Клаудия харесва стила на 70-те и 80-те години, бродерии, ботуши, широките панталони от онези години, и до сега тя не спира да ги ползва независимо дали са най-актуални. Един от любимите й модни хора е Лагерфелд. Той е от модата и освен това са близки през годините, Клаудия споделяла многократно, че най-ценно е да по бъдеш себе си, а не подражател… Това научила именно от дизайнера, коментират и от модното издание у нас сп. Ева.

Сравненията с Б. Бардо

Ще добавим, че с любовта си към силните и акцентиращи аксесоари – очила, цветни дамски чанти и пръстени, както и с неизменната си светла усмивка – Клаудия Шифер е сред модните знаменитости, които ще се помнят, не само заради 400 -те модни корици, но и с това че успя да бъде неповторим моден образ и години след слизане от подиума. Модата не е професия, тя е стил, малцина могат да бъдат модерни по дух и образ, коментираме и ние.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар