Дженифър Анистан на 50, но щастлива и в очакване на любовта

Дженифър Анистан на 50, но щастлива и в очакване на любовта
Гласувайте за статията

Дженифър Анистан на 50, но щастлива и в очакване на любовта. Да, актрисата два пъти разведена, към момента няма информация да е щастливо обвързано, но пък е все така активна творчески и с огромната си усмивка.

Джен на 50

И нека добавим, че изглежда феноменално за годините, на които е. Актрисата е в добра форма, както обичайно тя отделя доста внимание на тренировките си. И макар, че светът бе свидетел на 2 от тежките й емоционални раздели – с Брад Пит и после с Джъстин Теру. Днес намираме Анистан лъчезарна и все така търсеща нови предизвикателства в киното.

Една добре реализирана звезда на кино индустрията – както коментират и от изданието Ева. Феновете на актрисата могат да се радват на изявите й в сериал The Morning Show, в който си партнира с Рийз Уидърспун.

С Теру преди развода им

Анистан признава, че е заета жена, но е отворена за срещи и любов, стига да се появи подходящия човек за нея. Актрисата не иска да е сама, но знае, че има около себе си много верни приятели и хора, на които държи, това я крепи и прави щастлива. А ние някак си, гледайки последните й фотосесии, определено й повярвахме, защото спокойствието струи от нея.

Желаем й късмет и много споделена любов, дано отрие половинката си скоро, коментираме в Клюки.Бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар