Как Меган и Кейт донесоха огромна печалба на модната индустрия

Как Меган и Кейт донесоха огромна печалба на модната индустрия
Гласувайте за статията

Двете херцогини са ред най-интересните дами за хиляди жени по света. Те имат много почитатели както на Острова така и по целия свят. Ето затова както Кейт Мидълтан така и херцогинята на Съсекс се отнасят сериозно към повечето си публични изяви и са внимателни при избора си на дрехи и аксесоари.

Имат огромно модно влияние и милиони последователи, те са еталон за подражание и моден вкус както за обикновените дами така и сред благородническите среди, коментират и от сп. Ева.

За около година време двете известни дами  са увеличили печалбите на модната индустрия с цели 300 000 английски лири, коментират източници.

Всеки избор на костюм, рокля или палто на Меган и Кейт се превръща в моден хит и любимите им марки и стилове стават бързо популярни. Ето защо и за дизайнерите е много изгодно да могат да привлекат тези две дами за свои клиенти. Това е бърза и много силна реклама за труда им.

Катрин и Меган заедно на събитие – двете са любими на много хора по света

Можем да очакваме още много модни хитове от Кейт и Меган Маркъл, а появите им заедно на официални събития е определено супер атракция. Предстоят ни още много интересни моменти, ние също сме сред множеството фенове на младите благороднически английски фамилии, коментираме в изданието Клюки.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар