Доц. Мишева от „Откраднат живот“ заживя с Асен от „Дяволското гърло“! (виж от коя го открадна)

Доц. Мишева от „Откраднат живот“ заживя с Асен от „Дяволското гърло“! (виж от коя го открадна)
Гласувайте за статията

Доц. Мишева от „Откраднат живот“ заживя с Асен от „Дяволското гърло“!

31-годишната Лилия Гелева, която цяла България познава като доц. Мишева от докторския сериал „Откраднат живот” живее заедно с колегата си Христо Петков. Нашумял като Асен Чанов от крими поредицата „Дяволското гърло”, пише вестник „Уикенд”.

Откраднат живот

Актрисата от „Откраднат живот“ завъртя главата на колегата си

Двамата често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в кварталния супермаркет, а след това да се прибират с една кола.

По време на участието на актрисата в кулинарното предаване „Черешката на тортата” преди нялоко месеца, стана ясно, че Лили е върла противничка на месоядството.

Гелева втрещи останалите участници с веганската си идеология. За любимия си Христо обаче актрисата от „Откраднат живот“ често приготвяла свински ребърца на скара, пилешко с гъби и топено сирене и дробчета по селски. Връзката им била толкова сериозна, че двамата планирали да имат общ наследник.

Колеги на артистичната двойка разкриват, че миловидната Лили всъщност била скрита лимонка. И е станала причина за раздялата на Христо Петков с бившата му половинка Анастасия Ингилизова.

Тя пък е бивша жена на Деян Донков. Преди 5 години 43-годишната звезда на Военния театър роди син на 4 години по-младия от нея Петков, който е звезда на Народния. Днес тя е самотна майка на две момчета.

От връзката на Анастасия с Деян е 13-годишният й син Деян-младши. И докато решението да сложи край на бурното си съжителство с кибритлията Донков било нейно, вторият й мъж Христо я изоставил с малкия им син Константин заради 12 години по-младата й колежка Лили.

В арт гилдиягта отдавна се шушукало, че Анастасия и Христо не живеят заедно, но клюката се потвърдила в деня, в който Радина Кърджилова родила втория син на Деян на 23 юни 2016 г. Бебето дошло на бял свят по обяд, а вечерта Донков имал премиера на режисьорския си дебют „В очакване на Годо”.

Сред публиката в залата били и Анастасия, и Христо, но седяли далече един от друг. След представлението родителите на Радина и колегите й се събрали, за да отпразнуват раждането на малкия Деян, но Христо не се присъединил към компанията.

Самият Донков неведнъж е споделял, че Ингилизова е била една от първите, която е подкрепила връзата му с Радина. Освен колежки, двете били близки приятелки и изключително добре се разбирали.

Кърджилова пък обожавала доведения си син и често се грижела за наследника на Ася, когато майка му била ангажирана.

След края на връзката си с 39-годишния варненец, Анастания Ингилизова така и не намерила нов мъж и се посветила на двете си момчета.

Великденските празници Ася, Деян-младши и Константин прекарали на морето в хотел „При Димо” в любимата й Варвара. Макар че усилено тренирал футбол, баткото Деян се надявал да издържи матурите, за да влезе в Английската гимназия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар