Скандал: Гримьорът на Лили Иванова заплашва феновете й с бой! (виж тук)

0

Гримьорът Кирил Чалъков крещи по фенове на Лили Иванова!

Гримьорът Кирил Чалъков се превърна в истински охранител на естрадната прима Лили Иванова. Майсторът на макиажа заплашва почитателите на своята най-платежоспособна клиентка със саморазправа и бой.

Лили Иванова
Кирил Чалъков скача на фенове на Лили Иванова

Това разказа пред вестник „Уикенд” пострадал от гнева на козметика. Верните фенове знаят къде и в колко часа ходи Лили за макиаж и често висят пред салона с надеждата за автограф.

Чалъков обаче ги гони и крещи в стремежа да не досаждат на примата. Или пък, не дай Боже, да я щракнат в нелепа ситуация.

Естрадната динозавърка е известна с фобията си от снимки извън официалните фотосесии. На живо Лили изглежда доста по-различно от обработените с фотошоп кадри в мрежата.

В реалния живот лицето й е набраздено от дълбоки бръчки, които са нещо нормално за 80-годишната ветеранка.

Заради висящите пред салона на Кирил фенове певицата заплашила, че ще спре да посещава студиото в центъра на София, ако не се отърве от досадниците. „Кирил излиза и крещи да се разкараме. Заплашва с побой и полиция, че притесняваме клиентите му, особено Лили.

Още щом види, че джипът й паркира пред салона, веднага се втурва да ни гони”, разкриха пред „Уикенд” група почитатели на примата. Експертът в макиажа сериозно се опасявал, че може да загуби най-свидната си клиентка, от която прибира по хилядарка на месец.

Гранд дамата на българската естрада плаща по 200 лв. при всяко посещение в салона му, което се случва поне 5 пъти в месеца. Кирил Чалъков пък се страхува, че може да загуби сигурната сума и затова се вживява в ролята на гард на звездата.

Всеки път, когато скивала почитатели пред салона, звездата се мусела и правела скандал на топ гримьора. И той нямал друг избор, освен да прогони феновете. За разлика от наскоро прочулия се Цецо Андреев, Кирил от години разчита на малко, но верни клиентки, като не клюкари за тях и не споделя тайните им по медиите.

Освен Лили Иванова, при Чалъков ходят плеймейтката Николета Лозанова, фолк певиците Мария, Цветелина Янева, Галена, Яница и понякога Алисия. Всички ВИП нашенки са категорични, че той е №1 и има златни ръце.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.