Шок: Мира Добрева откарана по спешност във ВМА! (всичко за състоянието й)

Шок: Мира Добрева откарана по спешност във ВМА! (всичко за състоянието й)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева беше откарана по спешност във ВМА!

Свиреп пристъп на мигрена развали пролетното настроение на Мира Добрева и я вкара по спешност в болница. Тв водещата от дълги години се бори с хроничното заболяване. Което винаги се обаждало в най-неподходящия за нея момент.

Мира Добрева

Мира Добрева с тежък мигренозен пристъп

Преди дни звездата на БНТ се почувствала изключително зле и буквално припаднала, сгромолясвайки се в несвяст в дома си.

Близките й веднага я откарали директно във ВМА, където лекарите реагирали светкавично и я свестили.

Въпреки това тя останала да полежи под наблюдение, тъй като не била достатъчно адекватна, за да върши нещо сама. Дори драматичната ситуация Мира успяла да приеме с позитивизъм благодарение на отношението на специалистите, които я приели, пише Ретро.

Добрева не пропусна да се щракне за спомен с болничната нощница и широка до уши усмивка, като под снимката похвали отдадеността на екипа.

„И най-неприятната случка, свързана с болнични преживявания, може да се обезличи с една усмивка, предизвикана от острото чувство за хумор. Смесено с удивителния професионализъм на лекарите във ВМА! Какво бихме правили без вас, Хора… Благодаря“, написа Мира Добрева.

Тя е сред малкото популярни лица от екрана, които твърдо отстояват позицията, че по-добро от българското здравеопазване няма никъде по света.

Мнението й се потвърди преди 2 години, когато отново мигренозен пристъп провали почивката й в Рим. И я вкара в 12-часов болничен маратон, събитията в който напомняха сюжет на хорър сериал.

Кошмарът на водещата на „Отблизо“ по БНТ започнал с пристигането на линейка пред хотела й. Екипът не намерил треморите и припадъците й като логични странични ефекти от заболяването и задържал главата й назад, така че тя взела да се дави в собствените си стомашни сокове.

„Имах надежда, че ще попадна на лекари – една мигрена е в крайна сметка, какво толкова – няколко банки заради обезводнения организъм, коктейл от болкоуспокояващи и за час-два минавам през ада. Тук обаче поостанах в него. Около… 12 часа.

Като добавим и неистовата болка 12 часа преди да се принудя да опра до услугите на бързата помощ в Рим и тяхното спешно отделение, спокойно мога да кажа, че наистина видях ада и лекарите в него му подхождаха“, оплака се тогава звездата.

Спомените как я изоставили да лежи полужива в коридор на италианска болница, където припаднала, а после й били шамари, за да я свестят, още я ужасявали и вече имала страхова невроза, когато напускала пределите на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар