Мира Добрева беше откарана по спешност във ВМА!Свиреп пристъп на мигрена

развали пролетното настроение на Мира Добрева и я вкара по спешност в болница. Тв водещата от дълги години се бори с хроничното заболяване. Което винаги се обаждало в най-неподходящия за нея момент. [caption id="attachment_425644" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева с тежък мигренозен пристъп[/caption] Преди дни звездата на БНТ се почувствала изключително зле и буквално припаднала, сгромолясвайки се в несвяст в дома си.

Близките й веднага я откарали директно във ВМА, където лекарите реагирали светкавично и я свестили.

Въпреки това тя останала да полежи под наблюдение, тъй като не била достатъчно адекватна, за да върши нещо сама. Дори драматичната ситуация Мира успяла да приеме с позитивизъм благодарение на отношението на специалистите, които я приели, пише Ретро. Добрева не пропусна да се щракне за спомен с болничната нощница и широка до уши усмивка, като под снимката похвали отдадеността на екипа.

„И най-неприятната случка, свързана с болнични преживявания, може да се обезличи с една усмивка, предизвикана от острото чувство за хумор. Смесено с удивителния професионализъм на лекарите във ВМА! Какво бихме правили без вас, Хора... Благодаря“, написа Мира Добрева.

Тя е сред малкото популярни лица от екрана, които твърдо отстояват позицията, че по-добро от българското здравеопазване няма никъде по света. Мнението й се потвърди преди 2 години, когато отново мигренозен пристъп провали почивката й в Рим. И я вкара в 12-часов болничен маратон, събитията в който напомняха сюжет на хорър сериал. Кошмарът на водещата на „Отблизо“ по БНТ започнал с пристигането на линейка пред хотела й. Екипът не намерил треморите и припадъците й като логични странични ефекти от заболяването и задържал главата й назад, така че тя взела да се дави в собствените си стомашни сокове. „Имах надежда, че ще попадна на лекари – една мигрена е в крайна сметка, какво толкова – няколко банки заради обезводнения организъм, коктейл от болкоуспокояващи и за час-два минавам през ада. Тук обаче поостанах в него. Около... 12 часа.

Като добавим и неистовата болка 12 часа преди да се принудя да опра до услугите на бързата помощ в Рим и тяхното спешно отделение, спокойно мога да кажа, че наистина видях ада и лекарите в него му подхождаха“, оплака се тогава звездата.

Спомените как я изоставили да лежи полужива в коридор на италианска болница, където припаднала, а после й били шамари, за да я свестят, още я ужасявали и вече имала страхова невроза, когато напускала пределите на България.