Родилката Петя Дикова изригна: Не продавам бебето си! (още подробности)

Родилката Петя Дикова изригна: Не продавам бебето си! (още подробности)
2 (40%) 1 vote

Петя Дикова отказа да „продава“ сина си от Илиян Любомиров!

Синът на Петя Дикова и Илиян Любомиров няма да се снима в никакви реклами. Въпреки че тв водещата и половинката й споделиха снимки от раждането му, малкото бебе няма да бъде рекламно лице на нито една модна марка.

Петя Дикова

Петя Дикова няма да търгува с бебето си

Двойката получила предложения за участия на бебето им в реклами, но категорично отказали. Двамата родители обявиха, че малкият Александър няма да става част от модната индустрия, пише вестник „България днес”.

Редица известни фирми за детски стоки и услуги предложили луди пари на наследничката на Сашо Диков, за да снима детето си в реклами.

Нито тя, нито мъжът й, който е и поет, не се съгласили да участват в проектите. Част от фирмите предлагат тлъсти пачки на двойката още отпреди раждането на детето им.

„Като порасне може да се разсърди, като види, че снимките му с ново пюре или биберон пълнят социалните мрежи. Няма как да бъдем сигурни какво е неговото желание”, признава още Илиян Любомиров.

А Пипи е категорична, че няма да „продава“ бебето си за нищо на света. За нея личният живот и правото на уединение са по-важни от всичко. При все, че и тя, както и родителите й, постоянно са били под светлините на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар