Бомба: Майката на Есмер Омерова в пъти по-красива от щерка си! (виж тук)

Бомба: Майката на Есмер Омерова в пъти по-красива от щерка си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Родителката на Есмер Омерова е по-красива от нея, всички ахнаха от хубостта на Марина!

Майката на Есмер Омерова е същинска сексбомба! Ето от кого танцьорката е наследила красотата си… Преди да се подложи на безбройните пластични операции, разбира се.

Есмер Омерова

Коя е по-красива според вас – Есмер Омерова или Марина Омерова?!

Марина Омерова слага в малкия си джоб другите интернет кукли с натурален чар и екзотични татарски черти. Марина се определя като пътешественик, но по професия практикува занаята на специалист по ландшафт дизайн.

Това е по-изисканият начин да се каже, че се занимава с озеленяване на красиви дворни площи. Свежата блондинка мама Марина впечатлява с искряща бяла, бисерна усмивка, вечно усмихнато очи и гладка кожа.

Като си представи човек, че разните му там 25-годишни „риалити и интернет“ звезди с надупчени кожи и деформирани джуки Марина е като същинска богиня до тях, отбелязвавестник „България Днес“.

„Това по-голямата сестра на Есмер Омерова ли е?! Не може да е й е майка“, дивят се почитателите. За техен късмет Марина не е от срамежливите и обича да позира за снимки и нон стоп се фука с кадри от околосветски пътешествия.

За такава тъща може само да си мечтае всеки мъж, подхвърлят близки до Благой Георгиев, който беше бившият съпруг на Есмер Омерова. Ако последната не спре да си коригира лицето обаче, скоро приликата й с Марина ще изчезне напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар