Актрисата Яна Маринова се отказа от грима! (пусна се напълно натурална)

Актрисата Яна Маринова се отказа от грима! (пусна се напълно натурална)
Гласувайте за статията

Яна Маринова се показа без абсолютно никакъв грим по лицето!

Държавите се отказват от ядрените си оръжия, а Яна Маринова… от гримовете. Една от най-красивите български актриси заряза макиажа.

Яна Маринова

Яна Маринова се пусна без капка грим

От известно време Яна залага на натуралния външен вид и вече няколко месеца пуска снимки без грим. Доста нетипично, тъй като обикновено актрисите все гледат да са „натокани” като за последно, пише вестник „България днес”.

Част от последователите на Яна я намират за изключително красива и приветстват това, че няма притеснения да се покаже без грим.

Други пък са категорични, че не могат да я възприемат без няколко тона макиаж по лицето.

Яна Маринова е над 40, но все още изглежда много свежа и това си личи. За разлика от повечето родни моделки, плеймейтки, чалгарки и силиконки, които на 20 години изглеждат над 35.

Всички знаем, че тежкият грим, в съчетание с множеството корекции по лицето, не подмладява, а дори обратното – състарява жената. Може би затова Яна Маринова е сред малкото, които обичат да бъдат естествени и да излизат без грим във всеки удобен момент.

А и както виждаме, мъжете не са спрели да я харесват. Нещо повече – тя е една от най-желаните ни актриси и множо дами могат да й завидят за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар