Потрес: Щерката на Блатечки навърши 18 сред чалга и голи мъже! (виж тук)

Потрес: Щерката на Блатечки навърши 18 сред чалга и голи мъже! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Асен Блатечки чукна пълнолетие сред голи мъже!

С невиждан купон дъщерята на Асен Блатечки – Катерина посрещна пълнолетието си! Наследничката на лошото момче на българското кино и театър не обича да е в светлините на прожекторите, но направи изключение заради личния си повод.

Блатечки

Дъщерята на Асен Блатечки вече е пълнолетна

Красавицата събра най-близките си приятели в столична дискотека, за да отпразнува пълнолетието си. В същата нощ имаше и танцово шоу на полуголи мъже и жени, което още повече вдигна градуса на настроението.

Празникът беше полят със скъпи напитки, а компанията й не спря да танцува под звуците на хитови фолкпарчета. За купона Катя Блатечка избра къса златна рокля с ресни, опушен грим и прическа на букли.

Наследничката на актьора запуши и наргиле, което видимо й хареса. Катерина е позната с това, че страни от публичното пространство и от имиджа на баща си. Дори в мрежата използва презимето си вместо известната фамилия.

Девойката е позната с твърдия си характер, който прояви преди години заради авантюрата на баща си с моделката Диляна Попова, с която имат син Борил.

Тогава известно време Катерина не проговори на баща си, двамата бяха във влошени отношения, а Асен Блатечки даваше мило и драго да си върне доверието на дъщеря си.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар