Антония Петрова се похвали със семейна идилия от Гърция! (виж тук)

Антония Петрова се похвали със семейна идилия от Гърция! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова и Ивайло Батинков заведоха сина си в Гърция!

„Ето как семейство Батинкови прекарахме Великденските празници, деня на труда и Гергьовден, с една страхотна, дълга почивка из Гърция, на любими за нас места“. Това написа Антония Петрова – Батинкова във Facebook и качи снимки от семейната си почивка.

Антония Петрова

Антония Петрова се радва на семейна идилия

Мис България 2009 качи кадри на най-хубавите й моменти, прекарани в южната ни съседка. От тях се вижда, че тя и съпругът й са случили на хубаво време и са го използвали за релакс на плажа. Батинкова е сменила няколко различни бански.

„Показахме на Благовест Батинков къде мама и тате сключиха брак, на нашето място Порто Елея, Халкидики, където бяхме и с баба и дядо! Заведохме малкия Батинков и на остров Тасос, както и на още няколко прекрасни места в Гърция!“, написа тя.

Мисис Русия 2012 сподели още, че няма проблеми с бебето по време на почивките, защото то обича да пътува. „Ще откриваме и ще му показваме света заедно цял един живот…

Ето това е пълното щастие – здравото семейство, в което цари любовта!“, казва още Антония. По-рано Антония Петрова пътешества из българските забележителности, пише tialoto.bg.

Очевидно тя и мъжът й Ивайло Батинков са се открили един друг и имат пълно напасване във всяко отношение. Двамата изглеждат все по-влюбени и щастливи като едно истинско сплотено семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар