Това се казва син: Азис затрупа майка си с дарове за ЧРД!(Виж още)

Това се казва син: Азис затрупа майка си с дарове за ЧРД!(Виж още)
Гласувайте за статията

Азис се показа супер благодарен син

Азис позлати родителката си за нейния рожден ден. Хитовият поп фолк изпълнител подари за ЧРД на майка си Гергина пръстен от бяло злато.

Азис

Азис позлати майка си

Красивата Гергина, която е отново в родината си, изкарала един незабравим празник. Тя споделила празника с децата си, внуците и съпруга си Троян.

Гергина пусна снимка заедно с известния си син в социалната мрежа. А под фотото щастливата майка написа, че е много щастлива.

Кралят на поп фолка и майка му са много близки, но певецът не издържа родителите си. Те категорично му отказвали да го прави, защото настоявали сами да си изкарват парите си.

Дори работили зад граница, когато им се налагало.

Все пак Азис успявал да убеди родителката си да не ходи толкова често на гурбет, а да го прави по-рядко. Тя, заедно с дъщеря си Матилда въртят ресторант на Палма де Майорка, където имат и собствена музикална група.

Именно майка му подтикнала Азис да стъпи на сцената и да пее. Баща му навремето работил като ръководител на ромски ансамбъл, а майка му била конферансие.

„Хора от цяла България се стичаха, за да видят най-красивата циганка на света. Онемяваха при появата на майка ми”, спомня си певецът, пише „България днес”.

Азис не може да забрави как, когато бил на 11 години, заявил на майка си, че ще стане известен. А тя му обещала да му хвърли карти, за да надникне в бъдещето му.

Но родителката му дълго време крила от наследника си, че го е родила в затвора.

„Майка ми до последно криеше, че съм роден в затвора. Каза ми го години по-късно. Само едно мога да кажа: че една жена, минала през затвора е много по-силна, от която и да е друга жена. Горд съм с моята майка”, щастлив е певецът.

Изпълнителят се старае да гледа философски на живота, но най-вече да е благодарен на семейството си.

„В този живот човек трябва да бъде благодарен. Като започне първо от Бог, който му е дал всичко, после продължи с родителите, приятелите и близките. Само така можем да бъдем щастливи”, разсъждава поп фолк звездата.

Наследникът му в чалга музиката Фики Стораро също подари на майка си преди време за ЧРД скъпарски подарък-червено БМВ.

„Мамо аз знам колко много ми даде в живота. Твоите съвети и грижи ме направиха истински човек. Желая ти много здраве, щастие и усмивки! Обичам те! Този красавец е моят подарък за теб–ще го карам аз, но обещавам да те возя”, пише й под снимката с честитката Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар