Кейт Мидълтън е преживяла нещо ужасно!

Кейт Мидълтън е преживяла нещо ужасно!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън има доста неприятно детство, за което не иска да си спомня!

Интересно нещо е животът. Никога не знаеш какво ще ти поднесе. Това важи в пълна степен за Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън не е била популярна като момиче

Преди 8 години тя се венча за принц Уилям и стана една от най-известните жени в света. Интересна подробност обаче е, че едва ли някой е предполагал, когато е била малка, че някой ден ще влезе в кралската фамилия на Великобритания.

изпълнено с множество подигравки. Децата в училище са я тормозили постоянно и това става причина да смени учебното заведение.

Причината е, че Кейт е била по-свита като дете и е имала криви зъби. На всичкото отгоре е била и по-пухкава, а децата са твърде жестоки в такива моменти.

“Нямах никакви приятели като малка, бях едно тъжно момиче, не умеех да общувам с останалите деца. Това се промени в пубертета, когато се развих физически и момчетата започнаха да ме забелязват.” – споделя Кейт Мидълтън.

Едно от тези момчета е принц Уилям, с когото тя се запознава като студентка. Когато двамата се срещат в Сейнт Андрюс, синът на вече покойната по онова време Даяна следва магистратура.

Те се влюбват почти мигновено. И до днес на Уилям му е странно как така Кейт не е била популярна в училище.

Според повечето информации животът на Мидълтън се променя коренно в това отношение, след като родителите й стават милионери. Първоначално те са просто авиодиспечер и стюардеса, но впоследствие разработват бизнес с кетъринг, който ги прави много богати.

Тогава Кейт придобива самочувствие и успява да излезе от сянката на срамежливото момиченце. И до днес обаче тя не е забравила каква е била и затова възпитава децата си да не бъдат надменни.

Източник: TOPactualno.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар