Бременната Златка Райкова се изплаши: Изтри снимката с корема си! (виж я тук)

Бременната Златка Райкова се изплаши: Изтри снимката с корема си! (виж я тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова се изплаши и изтри снимката с бременното коремче!

След като плеймейтката Златка Райкова показа без да иска, че е бременна и сайтове показаха издайническата снимка, тя скоростно бе изтрита от социалните мрежи.

Златка Райкова

Ето я снимката, която Златка Райкова предвидливо изтри от профила си

Фотото на пазарджиклийката, която вече не може да скрие наедрелия си корем, дори и с широки дрехи изчезна от профилите на влюбената двойка. Но остана в интернет.

Плеймейтката и екс футболистът Благой Георгиев очакват първия си общ наследник. А истината лъсна по време на парти в столичен клуб, припомня сайтът Lupa.bg.

Брюнетката всячески се стреми да запази радостната вест в тайна. И дори качва стари снимки на които показва стегнатото си тяло.

На снимките на двойката от столичен клуб обаче се вижда как Благо е сложил ръка пред корема на любимата си. А на другата са използвали една от рамките за снимки на заведението, която скрива издутото под роклята.

Очаква се Благо да стане баща за четвърти път в края на лятото, а за Райкова ще е първо дете. Близки до нея обаче не спират да шушукат и да се чудят няма ли и тя да последва съдбата на Христина Витанова и Есмер Омерова.

Досега поне Благо Джизъса не е издържал много години с нито една от жените, родили му наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар