Соня Колтуклиева смая всички: Виж каква идея предлага!

Соня Колтуклиева смая всички: Виж каква идея предлага!
4 (80%) 1 vote

Соня Колтуклиева смая всички с тази идея!

Журналистката Соня Колтуклиева все по-често се интересува от политика. Устатата блондинка продължава да демонстрира политическите си възгледи в мрежата.

Соня Колтуклиева не спира да пътува до различни дестинации, но се вълнува от проблемите както зад граница, така и у нас.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева тръшна всички с тази идея

Ето каква идея сподели в мрежата Соня Колтуклиева:

„От стената на Lubo Levchev: Като човек, който обича Съединените американски щати и който разбира голямата разлика между Стария и Новия свят…

Като европеец, и като българин, смятам, че най-доброто за всички европейци е да имаме в един момент (вероятно не утре, но в един момент) Съединени европейски щати.

А защо не и (в някакаъв още по-далечен момент) Съединени световни щати?

Така или иначе съществува конспитаривната теория за някакво тайно световно правителство. Ако то не е тайно и е демократично избрано от хората, защо не?

Каква е алтернативата? Война на всеки срещу всеки?

Може би ще ми отговорите,че това е утопия. Да, така е, за сега. Но през 1930-те, преди Втората световна война, не беше ли утопия това, което сега имаме в границите на Европейския съюз, един МИРЕН европейски съюз?

Кога по-рано е имало 75 години мир в Европа? И нека да има мир в целия свят! Ако повечето хора мислят, че това е възможно – то ще стане“, сподели Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар