Шок за Джулиана Гани и гаджето й: НАП ги погна яко! (още подробности)

Шок за Джулиана Гани и гаджето й: НАП ги погна яко! (още подробности)
Гласувайте за статията

Силиконовата бомба Джулиана Гани и фитнес инструкторът живеят доста охолно!

Плеймейтката Джулиана Гани и приятелят й Илиян Найденов ще трябва да доказват доходите си пред финансовите инспектори, разбра вестник „Галерия“. На вниманието на НАП се оказали някои интересни факти напоследък.

Джулиана Гани

Данъчните погнаха Джулиана Гани и любимия й

Охолният живот, екзотичните почивки и луксозните придобивки трудно могат да бъдат обяснени с парите, които идват от основните занимания на влюбените.

28-годишната Джули е залязваща моделка, която рядко има изяви. От известно време тя се подвизава като треньор по аеробика в Монтана, където се намира фитнес центърът на половинката й Илиян Найденов.

Гани може да е благодарна също на баща си, от когото има няколко апартамента и ги предоставя под наем, за да може да се издържа прилично всеки месец.

Гаджето й пък разчита на спортните си занимания като инструктор, изготвя хранителни режими и пише книги със съвети за отслабване.

Само благодарение на професията си той няма как да натрупа такъв капитал, че да си позволи Мерцедес за 130 бона, шушукат в родния му град запознати.

Наскоро той подари баровското возило на Джулиана Гани за рождения й ден. Изненадата била пълна, когато паркираната пред дома й кола, оборудвана с всички екстри, се оказала специалният й подарък за празника.

Гани често се хвали, че получава не само пълно внимание от страна на Найденов, но и жестове, които задоволяват капризите й, а и са доста скъпи. Както се случи с пианото, което той й връчи, за да развива своята страст и отколешна мечта да свири.

Влюбените гълъбчета не спират и да пътуват. Те обикалят европейските градове, сред които Париж, Виена, отскачат на плаж до Доминикана, Филипините и Бали.

Навсякъде отсядат в елитни хотели и тънат в разкош, наслаждавайки се на типичните за страната ястия.

Личи си, че русата бомба е доста глезена и обичана от мъжа до себе си. Има коренна разлика от връзката й с бившия Станимир Ташев, с когото не изкараха и година като женени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар