Скандал в „Капките“: Петя Буюклиева е бясна!

Скандал в „Капките“: Петя Буюклиева е бясна!
Гласувайте за статията

Петя Буюклиева е смъртно обидена на продуцентите и екипа на „Като две капки вода”, издадоха източници от предаването, научи HotArena.

Естрадната легенда отказвала да приеме, че заслужава заеманото от нея последно място във временното класиране. Била убедена, че е жертва на заговор, който я тика надолу в подреждането.

Петя Буюклиева

Петя Буюклиева като „Кис“

„Заслужавам да съм на финал!”, убедено заявявала Петя. Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто и не можела да проумее защо публиката почти всеки път я ощетява с точки, а в същото време по-слабо популярният Стефан Илчев е като абониран за първото място. „Не е възможно той да има повече почитатели от мен”, разсъждавала певицата, писа „Уикенд“.

Зад кулисите тя редовно спорела с журито, редакторите, продуцента и дори с водещите на шоуто. В очите им заявявала, че правят шашми за нейна сметка. „Ако знаех, че ще постъпите така с мен, нямаше да се съглася да участвам”, казвала „жената глас” на творческия екип.

Буюклиева е толкова бясна на произвеждащите шоуто телевизионери, че и в директен ефир не се свени да изразява недоволството си от тях. Когато бе обявено, че е взела едва 4 точки за изпълнението си на песен на „Кис”, естрадната ветеранка тутакси отсече: „Не е вярно!”. Думите тя не изрече на микрофон, но пък камерите уловиха движението на устните й.

Реакцията на Буюклиева, класирана от зрителите на предпоследно място във въпросната вечер, бе коренно различна от тази на Мария Илиева. Изпълнителката на „Лунен сън” показа класа, щом чу, че е оценена с едва 3 точки. Тя се усмихна и изпрати въздушни целувки към аудиторията, показвайки, че за широко скроения артист публиката винаги е права.

Мария е сигурна финалистка в шоуто, но Петя е без реални шансове да се бори за разпределението на призовите места. Преди заключителния концерт остава само още един редовен епизод и продуцентите се притесняват дали в него Буюклиева няма да направи някой чутовен панаир. „Тя не цепи басма никому. Способна е да вземе микрофона и да „нахрани” Маги Халваджиян, да обяви пред цяла България, че я е измамил”, коментират опасенията си членовете на тв екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал в „Капките“: Петя Буюклиева е бясна!”

  1. Златена

    май 17. 2019

    Петя Буюклиева е много некадърна един образ в капките не направи като хората и въобще не става за актриса.Стефан Илчев е най добрия имитатор в капките 2019 затова той най много от всички заслужава да стане победител в тазгодишното издание на капките за него гласуваме предимно ние жените още в началото на капките си харесахме това момче.

  2. ,ууе

    май 18. 2019

    крещенето не е пеене гоооолеми претенцииии без никакво ама никакво покритие зла проста невъзпитана жена на всички времена

Добавете коментар