Къци Вапцаров: Имах висок рейтинг, но Слави се наложи над мен!

Къци Вапцаров: Имах висок рейтинг, но Слави се наложи над мен!
Гласувайте за статията

Къци Вапцаров не успя да издържи на жестоката конкуренция на Слави Трифонов преди години и оттогава няма свое предаване!

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че ще сменя Слави Трифонов. Бившият водещ на „Риск печели, риск губи”, определи като пълен абсурд мълвата, че заема мястото на Дългия, научи HotArena.

Къци Вапцаров и Слави

Къци Вапцаров засега няма да може да си го върне на Слави

След като шоумена обяви, че слага край на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му.

Къци обаче не е сред тях и няма възможност да го направи нито като водещ, нито като продуцент.

Същото потвърди и бившия водещ на предаването „По-по-най” Бате Енчо, който се оплака, че в ефира имат нужда от повече детски предавания, но явно медиите не са заинтересовани от такива.

„Не знам каква е причината. Много често хората ми казват, че им липсва подобен продукт”, споделя обичаният актьор, цитиран от „България днес”.

Иначе враждата между Слави и Къци Вапцаров не е от вчера. Шоуменът никога не е криел, че заради Дългия е бил принуден да напусне телевизията и да спре шоуто си през 2005 година.

„Предаването ми имаше висок рейтинг, но те се наложиха тогава”, казва Къци. Оттогава той няма собствено предаване, а според запознати, с удоволствие би си върнал на Слави за това, но в момента просто няма такава възможност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар