Защо Мадона е феномен

0

Защо Мадона е феномен. Да, тя е в центъра на коментари и публичен интерес вече няколко десетилетия. Но за разлика от много други звезди не приема славата и парите като нещо моментно.

Тя работи усилено, за да бъде звезда на сцената, пее, снима филми, реклами и пише книги. И независимо дали като по-млада е супер звезда и модел за предизвикателно и атрактивно поведение, или пък пише малки детски книги, тя е родена да бъде звезда.

Родена в Мичиган, Мадона Луиз Вероника Чиконе, както е истинското й име остава без майка на 5. Преживява много тежко загубата на майка си, която е отново Мадона. Майка й има френско – канадски корени и поп иконата Мадона няма италиански произход както се е коментирало, цитират и в изданието Ева.

Отива сама в Ню Йорк на 19, бе позволението на баща си, който е против. Мадона е от силно религиозно семейство. Стартира сама, работи продавачка, пее в студентски банди и още куп дейности, с които се издържа. През 1985 пробива на музикалната сцена, а първия си милион печели през 1992 г.

Мадона

Има усет за хитове, мода и музика. Зад успеха и стоят много професионалисти , тя постоянно тренира да пее и  изглежда добре, не се отпуска нито за ден. Машина за пари и маркетинг, певицата инвестира перфектно доходите си – създава звукозаписна компания, мадона има много активна рекламна дейност и освен това залага на инвестициите в имоти. Знае, че трябва да се разчита на професионално мнение и от години има сериозни финансови консултанти и анализатори, близките й я определят като гениална в сферата на маркетинг дейностите. А феновете и до днес за милиони. Успехът й никак не е случаен. а последователен и дълготраен като нейния имидж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.