Задава се нов български кино хит

Задава се нов български кино хит
Гласувайте за статията

Задава се нов български кино хит, лентата заснета из едни от най-хубавите родни местности се казва „Диви и щастливи“. В него ще можем да гледаме известните на нашата сцена имена като Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, АлександърСано и Дария Симеонова, снимките са в разгара си.

Лентата обещава освен популярни лица и доста интересни каскади, динамичен сюжет и интересни моменти, снимките са из няколко български града – София, Русе, Варна и Велико Търново. Яна Маринова или героинята й Боряна има нужда от промяна, започва радикално да променя ежедневието си, заедно с нея се движи и приятелката к Мила или Луиза.

„Диви и щастливи“

Двете са решени за бъдат стимул към жените у нас, за да са по-решителни и активни в житейски и професионален аспект, коментира Яна Маринова, цитирано по изданието „Ева“.

За лентата „Диви и щастливи“ ще добавим само, че е изпълнена с екшън каскади и много красиви панорамни снимки, продуцент Яна Маринова И Александър Сано, а режисьора Мартин Макариев.

Сано коментира, че идеята на проекта им е да покаже на зрителите как често хората правим сами драми от дреболии и колко по-лесно можем да живеем, ако мислим по-различен начин. С две думи – хумор, настроение и силни кадри ни очаква, заедно с имената на известни дарования е лентата „Диви и щастливи“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар