Кристин Илиева, която едва не изгуби крака си: Промених се!

Кристин Илиева, която едва не изгуби крака си: Промених се!
Гласувайте за статията

Кристин Илиева отново е на върха на щастието, тъй като пак е влюбена. Обича мъжа, който й оказа най-голяма подкрепа в живота досега!

Моделката Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа, причинена от певицата Дивна през март миналата година, вече започва малко по-малко да се връща към живота, а и към любовните трепети.

Кристин Илиева

Кристин Илиева се върна към добрите си дни

Красавицата с борбен дух е много влюбена и явно това я вдъхновява и за всичко останало. Наскоро Кристин показа и мъжа до себе си, пише „Телеграф“.

Припомняме, че преди това тя имаше дълга връзка с рапъра Кристо. Този път обаче, Кристин упорито крие самоличността на новата си любов, може би за да го предпази от светлините на прожекторите на публичното пространство, където в един момент неизбежно ще попадне.

Всъщност двамата имат връзка отпреди пътния индицент, а начина, по който Кристин говори за избраника на сърцето си, показва, че след като се възстанови напълно, красавицата може би си се представя и като булка.

„Той беше плътно до мен, подкрепя ме през цялото време, вдъхва ми сила и ми дава сила да се боря. Приятелят ми не е популярен както предишната ми връзка с рапъра Кристо, но не ми се иска да казвам каквото и да е за него.

Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения. Промених се“, сподели тя миналата година. Дали двамата ще стигнат до олтара, ще почакаме и ще разберем.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар