Дъщерята на Маджо порасна неусетно! (Подробности за Мелина)

Дъщерята на Маджо порасна неусетно! (Подробности за Мелина)
2.5 (50%) 2 votes

Сикаджията Маджо се пръска от гордост със своето дете!

Красивата 25-годишна осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо – Мелина, се дипломира успешно, след като защити дипломната си работа в „Лондон скуул ъф икономикс“. Майка й Милкана Паунова бе изключително щастлива да съобщи края на обучението на щерка си, видя HotArena.

Маджо

Щерката на Маджо на дипломирането си

„Няма нищо по-хубаво, което може да се случи“, написа гордата майка под снимката на дъщеря си, облечена в дипломната тога.

Малко преди това Младен Михалев-Маджо позлати красивата девойка с имоти за милиони левове, научи „България Днес“. Чаровната 25-годишната Мелина е дъщеря на дългогодишната приятелка на сикаджията Милкана Паунова.

Бившият бос на СИК и Милкана са заедно повече от десет години. Макар и без брак, двамата многократно са споделяли пред познати, че най-после са открили половинката на живота си.

Скандална тайна е, че Милкана е бивша съпруга на внука на Добри Джуров. Двамата с Маджо се срещат на ваканция в Швейцария. Тя е омъжена, а той разделен със съпругата си Елена. Влюбват се и вече са постоянно заедно.

Само преди няколко години Маджо осинови Мелина. С решение на съда красавицата официално прие презимето и фамилията на някогашния подземен бос.

Щом припознаването стана факт, Маджо осигури и бъдещето на дъщеря си. По сметките на Мелина спешно бяха прехвърлени солидни суми. Отделно от това девойката е включена и в бизнеса на фамилията. Заедно с Маджо тя основа фирма „Ботаника ММ“. Дружеството се занимава с хотелиерство и туризъм, а капиталът му е 650 000 лева.

Когато е в България, Мелина живее в Симеоново. Луксозният палат е разположен върху терен от четири декара.

С подобен лукс имение се е сдобила и другата дъщеря на Маджо – Йоанна Михалева. След като завърши обучението си също в Лондон, девойката се завърна у нас и работи за баща си. Отделно, когато него го няма, го представлява при общите събирания на множеството му фирми.

Мелина и Йоанна са добри приятелки, разбират се перфектно. Вероятно и щерката на Милкана ще се върне у нас, като най-рано това ще стане през лятото.

„Дали ще иска тук да работи или в Лондон, тя да си избере. Аз само ще я подкрепям“, твърди красивата й синеока майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар