Принц Уилям разплака света: Болката, която ми причини смъртта на майка ми, е несравнима!

Принц Уилям разплака света: Болката, която ми причини смъртта на майка ми, е несравнима!
2 (40%) 1 vote

Принц Уилям се върна към най-ужасното нещо в своя живот, за да сподели своите преживявания от случилото се преди 22 години!

Принц Уилям откровено си призна, че смъртта на майка му, принцеса Даяна, му e причинила болка, несравнима с каквото и да било друго страдание.

Коментирайки въпросите на психичното здраве в документален филм на Би Би Си, внукът на кралица Елизабет II довери също, че работата му като пилот на хеликоптер от Спешната помощ му е помогнала да осъзнае много неща. Едно от тях било, че „смъртта дебне някъде зад ъгъла“ и тази мисъл не го напускала до мига, в който можел да си поговори с някого.

Коментарите на принц Уилям бяха част от дискусията за психичното здраве и личните проблеми, които са имали хора като футболистите Питър Крауч, Тиери Анри, Дани Роуз, Джърмейн Джинас и селекционерът на английските национали Гарет Саутгейт.

Принц Уилям и брат му принц Хари са активно ангажирани с каузата за менталното здраве на нацията. Със своите откровения и личен опит, те се опитват да насърчат и други хора да говорят открито и да потърсят помощ при проблеми с психиката, пише Blitz.bg.

Смъртта на принцеса Даяна и до днес е забулена в мистерии. Тя загина при катастрофа, но обстоятелствата около нея продължават да изглеждат странни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар