Малко повече за Ирина Митева

Малко повече за Ирина Митева
Гласувайте за статията

Малко повече за Ирина Митева, актрисата, която киното направи известна за отрицателно време. Но коя е тя – млада, с изящна фигура и права черна коса.

Ирина Митева

Родом от Добрич, мечтае да има сестричка и доста години си представя, че ще се занимава с маркетинг и реклама, известни и желани специалности напоследък. Но се сбъдва само едното й желание да става кака чак когато е на 13 години, има си сестра Гергана, коментират и от изданието Ева.

И така Ирина на успява веднага да стане част от НАТФИЗ, но на следващата година е вече в редиците и част от класа на проф. Пламен Марков.

Като малка работела по курортите край морето и така добре упражнявала своя руски език, а днес хобито й е да танцува, разтоварва я. Често го прави и у дома си, когато си почива.

От лентите на „Откраднат живот“

А по отношение на мъжете стройната актриса признава, че не е от жените, които лесно флиртуват. Облича се доста едноцветно, харесва черните дрехи и чак с ролята си на Фотева в „Откраднат живот“ открива, че не никак лошо да се гримираш и да носиш повечко бижута, доста и допадат женските неща.

Актрисата обожава театъра, макар, че като много други не подценява и възможностите на киното, все пак е категорична голямата й страст е на театралната сцена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар