Една година любов

Една година любов
Гласувайте за статията

Една година любов, да измина цяла година от една бляскава и определено запомняща се сватбена церемония. Преди 1 година Меган и Хари си казаха заветното – Да! И то пред погледите на мнозина, огромен брой граждани бяха в очакване на тази сватба, жителите на Англия харесват тази популярна двойка с благородническо потекло.

Година щастие и вече с наследник на любовта по между им

И така на церемонията журналисти и фотографи можаха да уловят в кадър множество известни личности. Двойката на Хари и Меган е колкото интересна, толкова и скандална по друг начин. Меган е разведена, актриса, освен това е и малко по-голяма от Хари и освен това няма нищо общо с никоя кралска династия. Но година по-късно херцогът и херцогинята на Съсекс вече се радват на първородния си син Арчи Харисън Маунбатън-Уиндзор. Той засега няма благородническа титла, може би сан ще избере коя да бъде тя щом порасне, коментират и от изданието Една.бг.

Факт е, че любимите на толкова милиони хора Механ Маркъл и Хари успяват да живеят извън предразсъдъците и да печелят обичта на хората лесно и естествено, както и се случи тяхната връзка.

Меган Маркъл и Принц Хари

И ние им желаем още много време разбирателство, подкрепа и защо не още наследници на фамилията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар