Шеф Петров: Не знам дали се радвам на работата си!

Шеф Петров: Не знам дали се радвам на работата си!
Гласувайте за статията

Шеф Петров е кулинарен майстор, който работи като готвач от много години, но дали все още изпитва тръпката като в първия си ден?!

„Нямате представа колко лесно се работи с хора които знаят какво е Fine Dining, които знаят къде отиват и какво да очакват. Още по-лесно е да ги изненадаш, просто защото знаят много! Да изпитвате заедно щастие от срещата ви!
Мерси Фернандо!

шеф Петров

Шеф Петров с интересно изявление в мрежата

Превод!
„Въпросът не е само това да се яде.
Не просто се насладих на храната, това също.
Не само се забавлявах на екстравагантни вкусове, но и на различни вкусове.
Не знам дали Петров е безгрижен човек, шоумен, който се радва на работата си.

Оазис на пробиотична и екологична макробиотична технология на кулинарната култура на най-достъпна цена за Западна Европа. Ядох шоколад на 150 градуса с консистенция на флан.
Ядох лишеи, никога не бях ял.

Хелий балони, месо, мариновани в листа, цветя от Бъз.
Ябълки, накиснати и консервирани с бактерии от стафиди, прясно сирене, превърнато пред вас като моцарела с яйце вътре

…Шоу от 28 ястия, представени от забавен човек, който говори всички езици с увереност в себе си.
Всяко ястие би спечелило конкурса за Тапас във всеки град
в на Баският Регион.

Отидете и се насладете на различна и забавна професионална работа.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар