Маргарита Михнева отврати кандидат зетя си, щерка й – бясна!

Маргарита Михнева отврати кандидат зетя си, щерка й – бясна!
Гласувайте за статията

Маргарита Михнева не се представи в добра светлина пред гаджето на дъщеря си!

Маргарита Михнева хич не останала очарована от младия и високообразован мъж, когото дъщеря й довела в София покрай великденските празници. Тридесет и кусур годишната Неда смятала, че ще зарадва родителката си, като й представи избраника си, но нищо подобно не се случило, научи HotArena.

Маргрита Михнева и Неда

Маргарита Михнева обиди щерка си с поведението си към гаджето й

Бившата тв звезда се запознала с кандидат зетя в столичен ресторант. По време на вечерята тя разговаряла хладно с младежа и го карала да се чувства като на разпит – задавала му въпроси за родителите му, за бъдещите му планове… Чужденецът изпитвал голям дискомфорт от недружелюбното посрещане, твърдят очевидци от съседните маси. И допълват, че щерката на Маргарита също била недоволна от държанието на майка си. Младата жена обаче не посмяла да направи забележка на родителката си да смени тона.

„Неда е много възпитано момиче. Изключително фина е и никога няма да повиши глас на жената, която я е родила и отгледала. Винаги се съгласява с нейното мнение. Независима е финансово, но сякаш продължава да живее в сянката на Маргарита”, коментираха пред „Уикенд” познати на маститата журналистка.

Пред тях Михнева неведнъж е споделяла, че на дъщеря й трябва мъж от сой, защото има солидно образование и е уважаван преподавател в престижния швейцарски колеж „Льо Розе”. Пък и един ден Неда щяла да бъде много заможна – щяла да наследи скъпи имоти в идеалния център на София: на жълтите павета – „зад опашката на коня”, и на улица „Оборище”. Не било удачно при това положение мъжът й да е някой бедняк. „Не искам моето момиче да се блъска само в живота, редно е да има подкрепата на успял съпруг”, казвала тя.

Вечерта, в която се запознала с кандидат зетя, бившата тв водеща се прибрала в апартамента си. Щерка й и избраникът й пък поели пеш към луксозен столичен хотел. Маргарита така и не поканила младежа да преспи в жилището й.

35-годишната Неда е учила в САЩ и е пътувала много по света. А сега, когато вече се е установила за постоянно в Швейцария, е нормално да мисли за венчило. Дали обаче майка й няма да се окаже пречка пред любовта й с човека, с когото е решила да сформира семейство? Предвид поведението на Михнева по Великден, няма да е чудно, ако любимият на младата жена реши да избяга…

Неда преподава тенис в „Льо Розе” вече повече от 10 години. Мястото си там спечелила без връзки след тежък конкурс с 50 кандидати от пет континента. В колежа учат 450 деца – наследници на най-богатите европейски и американски фамилии. Годишната такса за обучение в елитното школо е 87 000 евро.

Тенисистката е плод на любовта на майка си със спортиста Петър Михнев. Когато се развежда с журналистката, баща й създава второ семейство. Неда е отгледана от Маргарита и до днес е изключително привързана към нея, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маргарита Михнева отврати кандидат зетя си, щерка й – бясна!”

  1. мив

    юли 03. 2019

    парцалесникът не е отгледал никого. Момичето живя при баща си. А имотите са придобити по незаконен път.

Добавете коментар