За 25 години Влади Въргала не е правил никога за Силвия това, което прави за Тезджан!

За 25 години Влади Въргала не е правил никога за Силвия това, което прави за Тезджан!
Гласувайте за статията

Актьорът и риалити звезда Влади Въргала лети в облаците на щастието, което за него в момента е пълно с много, много любов и разбирателство!

Силвия – бившата съпруга на Влади Въргала, трябва много да завижда на новата му изгора. Някогашният кукувец не жали средства и усилия за актуалната си половинка Тезджан Ферад, гледа си я като писано яйце.

Влади Въргала

Влади Въргала е луд по Тезджан

Онзи ден комикът излезе рано-рано от къщи, за да купи закуска за любимата Джани. Той взе топли гьозлемета за изгората си от баничарница в кв. „Редута”, а после се отби и през павилион за алкохол и цигари. От магазинчето 51-годишният талант напазарува 5 кутии дамски папироси за приятелката си, която също като него е актриса.

Самият Влади отдавна не пуши, но няма против гаджето му да пафка. Щом приключи с покупките, Въргала звънна на жената на сърцето си и я предупреди, че скоро се прибира. А край на разговора сложи с думите: „Обичам те, миличко!”.

Любовта му с Тезджан, зародила се преди няколко години на репетициите за пиесата „Червената или черната”, се оказа доста облагородяваща за победителя от „ВИП Брадър 2014”.

Изпълнен с топли чувства към госпожица Ферад, Влади се пребори с големия си порок – алкохола, подстрига се и започна да ходи гладко избръснат. А най-хубавото от всичко е, че се върна вдъхновението му и сега той пак ражда и реализира идеи за творчески проекти. „Джани ме реновира”, дава си сметка и самият Въргал, цитиран от „Уикенд“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар