Александър Сано призна: Не съм православен християнин!

Александър Сано призна: Не съм православен християнин!
Гласувайте за статията

Александър Сано се оказа с по-различни религиозни убеждения от повечето българи!

„По бащина линия имам френски и италиански корени – затова не съм православен”, обяснява Косъма от „Под прикритие”! Мегз не е единствената католичка сред родните шоу знаменитости, такъв е и Александър Сано. Актьорът от „Под прикритие” и триото „Братя Мангасариян” спазва стриктно каноните на Западната християнска църква, а неотдавнашното посещение на папа Франциск изпълни душата му с радост.

Александър Сано

Александър Сано е католик

„Човек не може да избяга от корените си, затова не съм православен. Моят произход е смесен – по майчина линия съм българин, но по бащина съм и арменец, и французо-италианец. Тази година повечето наши сънародници празнуваха Великден на 28 април, а за мен, за Негово светейшество римския епископ и всички останали католици по света Възкресението беше седмица по-рано”, сподели пред репортер на „Уикенд” екранният Здравко Косъма.

Той недоумява защо Светият синод е посрещнал хладно папата у нас и е отхвърлил предложението му за отслужване на съвместна молитва за мир. И не крие възмущението си от факта, че български владика е заподозрял гостуващия ни римския епископ в завера с Антихриста. Отчетата с дълги бради и черни раса трябва да вземат пример от колегите си католици и да са по-толерантни към останалите вероизповедания, категоричен е популярният артист.

Вълненията около визитата на папа Франциск не са попречили на Сано да работи усърдно по филма, с който ще дебютира като кинопродуцент и режисьор. Негов ортак в продукцията е Яна Маринова, която изпълнява и главна женска роля. „Вече сме на финала, много сме доволни от онова, което успяхме да свършим досега”, коментира изповядващият католицизма шоумен, пише „Уикенд“.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Александър Сано призна: Не съм православен християнин!”

 1. Ха

  май 19. 2019

  И лекето Сано, за да се бара на мноо модерен, вместо да е православен поради майчината му 50% кръв, избрал 30% религия на предците си, щото и баща му е мешан, а не чист.

 2. Дани

  май 20. 2019

  Като си френско италиански арменец , Ко праиш в България. Ходи си там във Франция или Армения .Кой те храни тебе бе , хляб откъде ядеш ? Надул се кат пуяк , а в чужбина ще е никой !

 3. двамата над мен

  май 22. 2019

  двамата над мен са фашисти и мастурбатори. всеки да си е какъвто си иска, кво крякате, бе?

 4. Qwerty Yop

  май 23. 2019

  Най-тъпото е, че хората робуват на някакви църковни глупости, а понеже католицизма е отцепнически клон на православието, означава, че реално папата е водач на отцепниците и може да си празнуват измисленото им възкресение когато си искат, ако искат и на нова година, все тая!

  А това, че се прави на арменец повече от това което е реалното, най-малкото е смешно при положение, че българското в него е повече и е по-стойнстно от френско-италянско-арменската му кръв взети заедно, но човек трябва да има повечко здрав разум за да го осъзнае или просто се прави на интересен… за да е интересен!

Добавете коментар