Александър Сано призна: Не съм православен християнин!

Александър Сано призна: Не съм православен християнин!
Гласувайте за статията

Александър Сано се оказа с по-различни религиозни убеждения от повечето българи!

„По бащина линия имам френски и италиански корени – затова не съм православен”, обяснява Косъма от „Под прикритие”! Мегз не е единствената католичка сред родните шоу знаменитости, такъв е и Александър Сано. Актьорът от „Под прикритие” и триото „Братя Мангасариян” спазва стриктно каноните на Западната християнска църква, а неотдавнашното посещение на папа Франциск изпълни душата му с радост.

Александър Сано

Александър Сано е католик

„Човек не може да избяга от корените си, затова не съм православен. Моят произход е смесен – по майчина линия съм българин, но по бащина съм и арменец, и французо-италианец. Тази година повечето наши сънародници празнуваха Великден на 28 април, а за мен, за Негово светейшество римския епископ и всички останали католици по света Възкресението беше седмица по-рано”, сподели пред репортер на „Уикенд” екранният Здравко Косъма.

Той недоумява защо Светият синод е посрещнал хладно папата у нас и е отхвърлил предложението му за отслужване на съвместна молитва за мир. И не крие възмущението си от факта, че български владика е заподозрял гостуващия ни римския епископ в завера с Антихриста. Отчетата с дълги бради и черни раса трябва да вземат пример от колегите си католици и да са по-толерантни към останалите вероизповедания, категоричен е популярният артист.

Вълненията около визитата на папа Франциск не са попречили на Сано да работи усърдно по филма, с който ще дебютира като кинопродуцент и режисьор. Негов ортак в продукцията е Яна Маринова, която изпълнява и главна женска роля. „Вече сме на финала, много сме доволни от онова, което успяхме да свършим досега”, коментира изповядващият католицизма шоумен, пише „Уикенд“.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Александър Сано призна: Не съм православен християнин!”

 1. Ха

  май 19. 2019

  И лекето Сано, за да се бара на мноо модерен, вместо да е православен поради майчината му 50% кръв, избрал 30% религия на предците си, щото и баща му е мешан, а не чист.

 2. Дани

  май 20. 2019

  Като си френско италиански арменец , Ко праиш в България. Ходи си там във Франция или Армения .Кой те храни тебе бе , хляб откъде ядеш ? Надул се кат пуяк , а в чужбина ще е никой !

 3. двамата над мен

  май 22. 2019

  двамата над мен са фашисти и мастурбатори. всеки да си е какъвто си иска, кво крякате, бе?

 4. Qwerty Yop

  май 23. 2019

  Най-тъпото е, че хората робуват на някакви църковни глупости, а понеже католицизма е отцепнически клон на православието, означава, че реално папата е водач на отцепниците и може да си празнуват измисленото им възкресение когато си искат, ако искат и на нова година, все тая!

  А това, че се прави на арменец повече от това което е реалното, най-малкото е смешно при положение, че българското в него е повече и е по-стойнстно от френско-италянско-арменската му кръв взети заедно, но човек трябва да има повечко здрав разум за да го осъзнае или просто се прави на интересен… за да е интересен!

Добавете коментар