Бомба: Лора Караджова забременява за втори път?

Бомба: Лора Караджова забременява за втори път?
Гласувайте за статията

Лора Караджова все още се чувства в разцвета си като жена и няма нищо против да роди още едно дете, макар и от мъж – различен от бащата на Алиса.

Певицата Лора Караджова е готова отново да забременее. До това решение тя е стигнала вследствие на голямата любов, която изпитва към настоящото си гадже.

Лора Караджова

Нищо чудно Лора Караджова в скоро време да стане за втори път майка

4-годишната й щерка Алиса също искала братче, така че нищо чудно в скоро време да видим поп изпълнителката с надут корем. Нещо, което ще зарадва много Йордан Караджов, който от 5 години живее за своето внуче.

Преди година и половина блондинката се раздели с бащата на дъщеря си и сега има нов мъж до себе си. Той също е от музикалния бранш, но не се изявява на сцена и не е популярно лице, пише „Уикенд“.

„Да, имам си приятел, влюбена съм. Много ме подкрепя и мога да разчитам на него за всичко”, казва за гаджето си щерката на Данчо Караджов от „Сигнал”.

Все пак не е ясно дали Валентин Славов няма да се обиди, ако така скоро Лора зачене от другиго. Той не успя да опитоми певицата, което коства връзката му с нея, ама надали е вярвал, че толкова бързо тя не само ще се влюби отново, а ще реши да разраства още повече семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар