Гаджето на Валери Божинов се опъна до краен предел! (има ли мимика Биляна Дол)

Гаджето на Валери Божинов се опъна до краен предел! (има ли мимика Биляна Дол)
Гласувайте за статията

Половинката на Валери Божинов не спира да се опъва и тунингова!

Любимата на Валери Божинов – Биляна Дол, отказа да се подлага на разкрасителни процедури из родните козметични студиа. 44-годишната сръбкиня, предпочита да поддържа опънатото си лице в Цюрих.

Валери Божинов

Има ли мимика Биляна Дол от тези многобройни боцкания, как го приема Валери Божинов?!

При това ходи само в студиото на своя сънародничка, пише вестник „България днес”.

По време на визитите си до Швейцария, Биляна се подлага на всякакви процедури. Сред тях са терапия с вендузи и невероятно нашумялата златна маска.

Така Биби успява да свали, поне едно 10 години от лицето си. И да се доближи максимално до визията на младите и горещи нови звезди.

Друг е въпросът обаче доколко това е красиво и изглежда естествено. На последните си снимки Дол изглежда така, все едно не може да направи нито една мимика, което е разбираемо, предвид хиалурона и ботокса.

Освен това всички знаем, че започнеш ли подобни процедури и изглаждане на бръчки, трябва да ги продължаваш цял живот. В мига, в който филърът започне да се абсорбира от кожата и изчезне, бръчките стават още по-големи от тези в началото.

Разбира се, парите не са проблем за Биляна Дол, но не е ли още твърде млада, за да започне подобни атаки към лицето и тялото си още от сега?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар