Скандал: Хората изгониха Джамбазки от Добрич с викове и обиди! (виж тук)

0

Изгониха Ангел Джамбазки от Добрич!

Със скандал и арести на мирни граждани завърши предизборно мероприятие на пишман политика водача на листата на ВМРО Ангел Джамбазки в Добрич.

Джамбазки
Натириха Джамбазки от Добрич с крясъци

Жители на града бяха дошли с плакати, на които изразяват недоволството си от позицията на евродепутата при гласуването на Истанбулската конвенция в Брюксел.

Там той не е гласувал против този документ. Затова и надписите бяха „Браним България от Джамбазки и такива като него!”, „Не посягай на децата, Джамбазки. Те са само два пола” и др.

Полицията в Добрич се намеси в събитието и отведе в районното управление недоволните от Джамбазки хора. Те се оплакаха, че с тях са се държали грубо, някои имат синини по ръцете, защото са били дърпани насила.

Местните жители коментираха, че това е абсурдно и недопустимо- държавата да пази от народната „любов” кандидат за Европейския парламент.

Нарушение на Конституцията е и забраната българите да изразяват публично своята гражданска позиция по важни за обществото теми, говореха добричлии, станали свидетели на срамната случка.

Срещу Джамбазки най-много и упорито се изказва и неговият конкурент Николай Бареков. Последният редовно поства статуси в профила си в мрежата, в които нарича Ангел Джамбазки с обидни и подигравателни имена.

Тепърва ще видим кой от двамата ще надделее на политическата сцена и дали ще си заслужат поне веднъж аплодисментите на избирателите.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.