Ето я кандидат-снахата на Албена Михова: Девойката е копие на актрисата! (виж тук)

Ето я кандидат-снахата на Албена Михова: Девойката е копие на актрисата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ето я снахата на Албена Михова, двете дори си приличат!

Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си. Актрисата от „Полицаите от края на града“, която години наред си падаше по-млади от нея мъже, сега се е кротнала и се радва единствено на любовното щастие на своя син.

Албена Михова

Албена Михова много харесва гаджето на сина си

Когато миналата година наследникът й Мартин завършил гимназия, комичката променила изцяло отношението си към живота. Тя решила да сложи край на лудите свалки и да стане сериозна улегнала жена.

Точно тогава синът й се влюбил в млада кандидат-актриса. Връзката им се развила бързо и днес момичето дори живее в дома на своя любим.

Албена се грижела за снахата като за своя родна дъщеря, издават запознати.

Въпросната дама се казва Мадлен и на външен вид доста напомня своята свекърва. Също като Михова девойката не може да се похвали със слаба и стройна фигура, но пък е чаровна и винаги усмихната.

Освен това се твърди, че младата госпожица била и доста талантлива артистка. Мадлен е състудентка на своя любим. И двамата учат актьорско майсторство в НАТФИЗ и са заедно и вкъщи, и в училище.

Албена толкова бързо свикнала със снахичката си, че вече се обръщала към нея с „рожбе”. На студентския празник звездата поздравила Мартин и изгората му с думите:

„Бъдете издръжливи и все така влюбени в живота, деца мои! Нека всичко да ви спори! Пожелавам ви успешни години, отлични оценки на изпитите и да изненадвате приятно вашата публика! Обичам ви, защото сте упорити и много кадърни!”.

Засега не е ясно дали влюбените ще узаконят връзката си с подписи. Най-вероятно те ще продължат да съжителстват без брак и в следващите няколко години, тъй като все още са твърде млади.

„Мартин е много по-сериозен от майка си по отношение на любовта. Той е изключително привързан към приятелката си и няма да е изненада, ако остане с нея цял живот”, коментират от антуража на комедиантката.

Синът на Албена бил невръстно момченце, когато родителите му се разделили. В ученическите си години той страдал, че майка му и баща му Стефан Желанков не живеят под един покрив – нищо че имал редовни контакти и с двамата.

Още тогава бъдещият актьор си дал дума, че когато някой ден си намери жена, няма да я изостави, ще пази любовта си, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар