Николай Бареков предрече нов Апокалипсис на евроизборите!(Ето какъв ужас начерта)

Николай Бареков предрече нов Апокалипсис на евроизборите!(Ето какъв ужас начерта)
Гласувайте за статията

Николай Бареков направи нов, страховит коментар за евроизборите!

Николай Бареков предрече нов Апокалипсис на изборите за евродепутати на 26 май. Ето какво предначерта бившият ни представител в Брюксел.

Николай Бареков

Николай Бареков начерта страховита картина за евроизборите!

Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Евроизборите няма да променят нищо съществено сами по себе си. Промяната вече е кодирана и е в ход.

На 27 май БСП ще бъде в ролята на КТБ през юни 2014 – ще я разграбват за нула време парче по парче, къс по къс. На Позитано ще се лее кръв.

Проблемите за галените хрантутници на задкулисието Каракачанов и Марешки тепърва ще започнат, независимо дали някой джендър или крадец от тях е станал евродепутат или не.

С тях прокуратурата ще свърши мръсната работа. Ако някой замине в Брюксел – най-много още един нов евромилионер или Джамбазки да спести 2 милиона евро следващите пет години.

ГЕРБ също е обречен, независимо дали печели изборите. Там е въпрос на време (поради очевидно обективни причини).

Краят на градските псевдолиберали, дори за лумпените, които им пригласят във ФБ, в този им вид – приключва на 26. 05. в 19 часа.

Знам, че тази малка прогноза на горните (пиявици) няма да хареса.

Вие, останалите – просто се замислете трезво какво правим от 27 май сутринта. И не забравяйте – такива като свръх популярните напоследък “многострадалната Иванчева и злият Гешов” са карикатурни образи, спуснати от задкулисието, за да има шумната, беззъба и пленена медийна среда с какво да си начесва крастата.

Вместо да виждат очеизвадното за разсипаната държава, от която избягаха 3 милиона умни и кадърни и откраднатите от мафията стотици милиарди – безумно врякащите са се фокусирали като маниаци в новите Пижо и Пенда (Иванчова и Гешов), които им спуснаха за стръв от задкулисието…“, изригна Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар