Ивет Лалова направи изненадващо признание! (още подробности)

Ивет Лалова направи изненадващо признание! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивет Лалова се чувства отлично на 35 години!

Най-добрата българска лекоатлетка Ивет Лалова навърши 35 години и сподели, че е по-щастлива от всякога. Ивет използва социалните мрежи, за да благодари на всички свои почитатели за пожеланията послучай празника й.

Ивет Лалова

Ивет Лалова се чувства по-добре от всякога на 35 години

“Щастлива съм, че мога да правя нещата, за които мечтая и работя! Благодаря на всички, които ме подкрепят и са част от живота ми!

Наздраве, за още една обиколка около слънцето, защото на 35 се чувствам по-добре от всякога!!!” – написа Ивет в профила си в Инстаграм.

Както знаем, Ивет е щастливо омъжена за своя колега, италианеца Симоне Колио, с когото са заедно вече десет години. Преди пет години двамата узакониха връзката си, като вдигнаха красива традиционна сватба в италианския град Риети.

През 2017-а, Ивет Лалова спечели приза на изданието “Жена на годината” на списание Грация в специалната категория “Послание във времето”. Тя бе избрана от читателите в онлайн гласуване.

Красивата спринтьорка споделя: “Майка ми първа ме учеше, че жената сама кове съдбата си и че няма невъзможни неща.”

Но макар да е отдадена на спортната си кариера, и суетата не й е чужда. Ивет Лалова казва, че се старае всеки ден да е красива за мъжа до себе си.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар