Ето защо Кака Лара зае мястото на Нана Гладуиш в „Съдебен спор“! (истината лъсна)

Ето защо Кака Лара зае мястото на Нана Гладуиш в „Съдебен спор“! (истината лъсна)
1 (20%) 1 vote

Ето защо Кака Лара замести Нана Гладуиш!

Телевизионната водеща Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир в събота. Вместо в нея, в предаването „Съдебен спор” по спешност я застъпи любимата звезда от „Милион и едно желания” Кака Лара.

Нана Гладуиш

Кака Лара зае мястото на Нана Гладуиш

Още в началото тя обяви, че рокадата е инцидентна и обстоятелствата я изискват. Причината била наложителна, но Лазара Златарева отказа да коментира какво е наложило смяната толкова скоростно.

„Буквално в последните дни ми се обадиха и ме ангажираха да сменя Нана. Много се притеснявах да не изложа нея и редактора Жоро Игнатов.

Иска ми се да се представя по възможно най-добрия начин. Дано се е получило и не съм разочаровала хората”, казва още водещата Кака Лара.

Смяната на караула се случи броени дни преди Нана Гладуиш да замине за Израел, където е на преглед. Там тя ще остане около седмица за новите си изследвания, пише вестник „България днес”.

Неотдавна Нана сподели в свое интервю, че била бясна на съдбата, когато научила, че втори път е болна от рак. Искало й се да крещи по улиците от ярост, че отново се случва на нея.

Изпитанията й обаче не спират до тук. Рак покоси и сестрата на Нана, а случаят е доста тежък. Майка им пък е с тежък Алцхаймер и не успява да ги разпознае. Ситуацията е изключително тежка, споделя още Нана.

Гладуиш признава, че този път борбата е много по-трудна, защото е минала през много тежка химиотерапия. Въпреки това тя намира сили в себе си, осъзнавайки, че не гневът, а вярата помага в битката с болестта.

Нана все още не е коментирала неочакваното си слизане от ефир. Тя тепърва ще бъде в Израел и се предполага, че причината за нейното отсъствие от екран може да е друга. Стискаме й палци да се оправи напълно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар