Фънки взриви зрителите на „Като две капки вода“: Виж какво обяви! (още подробности)

Фънки взриви зрителите на „Като две капки вода“: Виж какво обяви! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Фънки взриви зрителите и публиката на „Капките“!

Музикантът Димитър Ковачев – Фънки направи емоционално признание в ефира на „Като две капки вода”. Той специално помоли водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека да му дадат думата, за да направи съобщение.

Фънки

Фънки обяви Алекс за своята втора жена

След като я получи Фънки обяви, че честити рождения ден на своята втора жена. При това го заяви с цялата сериозност, на която е способен.

Първо публиката на предаването ахна от изненада, но Ковачев побърза да уточни, че говори за Алекс Сърчаджиева, която вчера празнува рожденния си ден.

Най-добрият приятел на починалия съпруг на актрисата Иван Ласкин честити празника на Александра. А към благопожеланията се присъединиха и другите членове на журито Катя от дует „Ритон” и Хилда Казасян.

„Алекс, обичаме те” , викнаха и водещите. Сърчаджиева е особено близа със семейство на Ковачев. В едно от редките си телевизионни интервюта тя призна, че е живяла в дома на Фънки, докато Ласкин берял душа в болницата.

Именно у тях е заварила ужасната вест за неговата смърт. Ковачев бе неотлъчно до вдовицата и в следващите месеци. Той и съпругата му са най-близките хора на Алекс и малката й дъщеричка София като са показали своето истинско приятелство през годините.

Димитър Ковачев може да изглежда дръпнат, суров и дори зъл на моменти, но истината е, че има голямо и добро сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар